Extra leefruimte aanbouwen aan je huis

Voor verschillende redenen kan je een extra leefruimte aanbouwen aan je huis. Misschien wil je werken of werk je al van thuis uit en wil je een extra ruimte voor je thuiskantoor “home office”
De kinderen zijn het huis uit, maar de kleinkinderen komen nu vaak op bezoek, dan kan een extra of een grotere eetkamer wel van pas komen.
Je wil plaats creëren voor je hobby…

Deze mensen kozen ervoor om hun bestaande veranda, wat eigenlijk bestond uit een lange ongezellige ruimte die aan woning werd geplaatst, te vervangen door een volwaardige aanbouw aan de woning.
Zo kwam er plaats voor een overdekt terras en een aanbouw die een grote meerwaarde bied aan de woning.
De aanbouw wordt nu meegenomen in het geheel van de woning en maakt dat het gezellig ingericht en aangekleed kan worden.

We hebben voor jou een timelapse gemaakt om je een beeld te geven van de vordering van de werken van hoe het was tot het eindresultaat.

De productie en plaatsing gebeurt door onze vakmannen, hierdoor kunnen wij zeer gedetailleerd te werk gaan en extra details uitwerken die niet tot standaard behoren. Zo komt deze dakconstructie zeer mooie tot z’n recht en krijg je een bijzonder effect en een prachtige “Eyecatcher”

Heb jij ook nood aan extra ruimte, meer plaats in je woning.
Een gezellige en grotere eetkamer waar je kan vertoeven met kinderen en kleinkinderen…
contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat  +32(0)52 22 31 24 of vul het contactformulier en maak een afspraak.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straat en nr (verplicht)

  postcode(verplicht)

  plaats(verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Geplaatst in bijgebouwen wintertuin veranda, verandabouw, woning uitbreiding en getagd met , , , , , , , , , , , , , , .