technologieën

technologieën

Een vooruitgang met uitmuntende prestaties

Een kozijn met inbouwdiepte van 88mm,7 kamerprofiel waarvan de grootste voorzien is voor het toevoegen van isolatiemateriaal. Hierdoor biedt het PVC ELITH raam uitzonderlijke thermische prestaties (Uw van 1,27W/m²K tot 0,68W/m²K).

Kleurtechnologie

De Cool Colors® komen vanuit de automobiel sector. De bekleding van zetels die verhitten in de zon heeft deze technologie tot stand gebracht. De Cool Colors zijn voorzien van pigmenten die de warmte minder opnemen. Zij verminderen de oppervlakte temperatuur tussen de 15°en 18°C. De donkere kleuren zijn warmtegevoelig. Op infra rood foto's kan dit worden aangetoond.
De Cool Colors® films zijn wat betreft uitzicht identiek aan de films van de vroegere generatie.

houten ramen en deuren
houten ramen en deuren

Block and Safe technologie

Een technologische evolutie: De verlijmde beglazing heeft tal van voordelen. Dankzij deze internationaal gebruikte techniek worden de beglazingen beter en vaster geplaatst . Hierdoor wordt eventuele uitzetting opgevangen.Bij grote opendraaiende ramen zorgt deze verlijming voor een uitzonderlijke versteviging. Door de toepassing van deze techniek kan in bepaalde gevallen isolatiemateriaal worden toegepast in plaats van staal*. Dit zonder een nadelige invloed te hebben op het eindresultaat.
(* rekening houdend met de afmetingen die bepaald zijn in de technische adviezen van het WTCB - CSTB).