wintertuin

woning uitbreiden – gezellig thuiskomen!

Maak jij het ook graag gezellig in huis tijdens de winterperiode?
Genieten onder een dekentje met een heerlijk glaasje wijn…
Heb je behoefte aan meer ruimte of meer licht in je woning? Wordt jij ook zo vrolijk als ’s morgens de zon lekker binnen schijnt…

Voor een meer landelijke stijl kan je ervoor kiezen om je aanbouw te realiseren in hout, het project hieronder laat je zien hoe gezellig je het kan maken met een uitbreiding van je woning in hout.
De look van kasseien werd meegenomen naar binnen om het rustieke karakter te behouden.
Via een dubbel openslaande deur kom je binnen in deze gezellige wintertuin. De dakkoepel zorgt voor extra veel daglicht, ook op donkere dagen.

Met de juiste verlichting en beplanting hebben de eigenaars van deze landelijke tuin een echt pareltje gemaakt…Ook voor deze wintertuin hebben we het karakter van de woning zoveel mogelijk laten spreken en rekening gehouden met de bestaande elementen.

Krijg je bij het zien van deze foto’s ook zin om een afspraak te maken en samen te kijken naar jouw woning en hoe we deze kunnen uitbreiden.Misschien hou jij meer van een moderne stijl of wordt je helemaal blij van een combinatie met gevelstenen en hout… Laat het ons weten, we zijn heel benieuwd naar hoe jij je extra ruime thuis wil creëren

Heb jij ook nood aan extra ruimte, meer plaats in je woning.
Een gezellige en grotere eetkamer waar je kan vertoeven met kinderen en kleinkinderen…
contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat  +32(0)52 22 31 24 of vul het contactformulier en maak een afspraak.

  Uw naam (verplicht)

  Uw straat en nr (verplicht)

  postcode(verplicht)

  plaats(verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw telefoon (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht


  Geplaatst in woning uitbreiding en getagd met , , , , , , , , , , , , .