wintertuin maatwerk

Aluminium veranda op maat

Neem contact met ons op

✓ Productie in eigen atelier
✓ Eigen plaatsingsdienst
✓ Dienst na verkoop

De professionals van Baert Gebroeders verzorgen uw luxe aluminium veranda op maat van begin tot eind. Door alles in huis te houden, leveren wij enkel projecten van de beste kwaliteit. Zo geniet u jarenlang in elk seizoen van dat prachtige zicht op uw tuin. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een veranda aan uw huis? Lees dan zeker verder en maak een afspraak met onze experts.
Bekijk hier alle gerealiseerde projecten

Aluminium veranda op maat die aansluit bij uw woning

Een aluminium veranda op maat laten bouwen, is kiezen voor een duurzame en onderhoudsvriendelijke aanbouw die past bij de stijl van uw huis. Om te zorgen dat uw veranda naadloos aansluit bij uw woning, bieden we verschillende mogelijkheden voor uw aanbouw. Tijdens een persoonlijk gesprek, bespreken we uw wensen voor de ramen en deuren. Ook vertellen we u de mogelijkheden voor een dakkoepel om nog meer licht in huis te brengen. Daarbij kiest u ook welke soort beglazing u wenst, zoals:

  • Zonwerend glas
  • Veiligheidsglas
  • Geluidswerend glas

Het resultaat? Een ontwerp voor een aluminium veranda op maat dat voldoet aan al uw wensen.

Kies voor maatwerk van de beste kwaliteit

Elke veranda, van aluminium of een ander materiaal, wordt bij ons op maat vervaardigd. Om dit mogelijk te maken, nemen we ruim de tijd om uw wensen te bespreken en een persoonlijk ontwerp op te stellen. Elke onderdeel van uw veranda passeert vervolgens de handen van onze vakmensen in ons atelier. Ook voor het plaatsen van uw aluminium veranda op maat rekent u op ons. Onze professionele plaatsingsdienst verzorgt dit graag voor u. Door niet te werken met onderaannemers, verzekeren we kwaliteitsvol werk dat efficiënt en tijdig wordt afgeleverd volgens uw wensen. U vraagt eenvoudig online een afspraak voor een offerte op maat aan via het contactformulier. Tevens bereikt u ons op het nummer +32(0)52 22 31 24.

Ook interessant

Bijbouwen aan bestaande woning | Eikenhouten veranda | Houten veranda op maat

monderne wintertuin maatwerk