wintertuin maatwerk

Veranda aanbouwen

Neem contact met ons op

✓ Productie in eigen atelier
✓ Eigen plaatsingsdienst
✓ Dienst na verkoop

Om een veranda van de beste kwaliteit te laten aanbouwen aan uw huis, rekent u op de specialisten van Baert Gebroeders. Wij ontwerpen en bouwen veranda’s, pergola’s en andere aanbouwingen op maat. Dankzij een persoonlijk ontwerp van onze architect, ontvangt u een aanbouw die naadloos aansluit bij uw woning. Lees verder en ontdek de mogelijkheden voor uw luxe veranda bij ons ervaren en gespecialiseerd bedrijf.
Bekijk hier alle gerealiseerde projecten

Wat voor veranda laat u door ons aanbouwen?

Wilt u een veranda laten aanbouwen om in elke seizoen te genieten van het zicht op uw tuin? Of wilt u er een knusse plek mee creëren om ’s ochtends te genieten van een kop koffie terwijl u de krant leest? Bij Baert Gebroeders zorgen onze architect en designers voor een ontwerp van de aanbouw van uw dromen. Om dit mogelijk te maken, heeft u bij ons een ruime keuze aan opties. Denk hierbij aan:

Zo krijgt u een resultaat dat naadloos aansluit bij uw wensen en bij de stijl van uw huis.

Kwaliteit en efficiëntie verzekerd

Om de kwaliteit van de veranda die u laat aanbouwen te verzekeren, vervaardigen wij alle onderdelen in ons eigen atelier. Ook de afwerking op locatie nemen wij zelf voor onze rekening. Hiervoor beschikken we over een professionele plaatsingsdienst en metselploeg. Hierdoor kunnen wij op efficiënte wijze uw stijlvolle veranda aanbouwen zonder te werken met onderaannemers.

Vraag de architect naar een ontwerp van uw aanbouw

Wilt u een architect een ontwerp op maat laten rekenen voor uw nieuwe aanbouw? Reken op de designers van Baert Gebroeders. Tijdens een persoonlijk gesprek maken we een ontwerp volgens uw wensen en stellen we uw persoonlijke offerte op. Bel voor een afspraak naar +32(0)52 22 31 24 of vul het contactformulier in.

Ook interessant

Veranda landelijke stijl | Veranda laten plaatsen | Veranda met dakpannen

monderne wintertuin maatwerk