wintertuin maatwerk

Achterbouw bijbouwen

Neem contact met ons op

✓ Productie in eigen atelier
✓ Eigen plaatsingsdienst
✓ Dienst na verkoop

Er bestaan verschillende soorten aanbouw voor aan een woning. Denk daarbij aan de gekende en populaire veranda. Echter zijn er nog andere mogelijkheden voor een aanbouw aan uw huis, zoals een pergola of een orangerie. Bij Baert Gebroeders zijn we gespecialiseerd in al deze soorten. Dus wilt u een luxe aanbouw laten bouwen aan uw huis? Dan rekent u op ons vakmanschap.
Bekijk hier alle gerealiseerde projecten

Zorgeloos een prachtige achterbouw laten bijbouwen door onze vakmensen

Er komt heel wat kijken bij het bijbouwen van een achterbouw aan uw woning. Het begint bij een ontwerp dat aansluit bij de stijl van uw huis en uw wensen. Daarbij komt ook nog de materiaalkeuze kijken voor onder andere de muren, deuren en ramen. Wanneer het ontwerp af is, is het tijd om de onderdelen te vervaardigen en vervolgens vakkundig te plaatsen. Wij nemen al deze en andere zaken voor onze rekening. Zo geniet u zorgeloos van het prachtige resultaat. Voor elke achterbouw die wij bijbouwen werken we enkel met de beste materialen en vakmensen. Wij vervaardigen daarom alle onderdelen in ons eigen atelier en plaatsen uw veranda, pergola of ander bijgebouw zelf. Voor het bijbouwen van uw nieuwe achterbouw heeft u dus slechts een aanspreekpunt: Baert Gebroeders.

Doe inspiratie op en maak een afspraak

Wilt u een achterbouw laten bijbouwen in een klassieke of landelijke stijl? Trekt u het moderne interieur van uw huis door in uw veranda? Alles is mogelijk! Maak snel een afspraak om uw wensen te bespreken en een offerte op maat aan te vragen. Bel hiervoor naar +32(0)52 22 31 24 of gebruik het contactformulier. Doe alvast wat inspiratie op en bekijk onze realisaties.

Ook interessant

Aluminium veranda op maat | Bijbouwen aan bestaande woning | Eikenhouten veranda

monderne wintertuin maatwerk