Technologieën

Technologie van de thermische onderbreking

technologieën

Onze grootste zorg is de maximale efficiëntie van de thermische onderbreking van de aluminium ramen. Aluminium is een goede geleider, hierdoor wordt ook de koude naar binnen gebracht, om dit te verhelpen worden de profielen "onderbroken" door een isolatie materiaal. Het gebruikte materiaal om deze onderbreking te realiseren is ABS. ABS is 50% meer isolerend dan polyamide en volgens de proeven bij het WTCB , leverde zijn weerstand resultaten op die gelijk zijn met deze van polyamide die tot nu toe het meest gebruikt werd. Dankzij ABS dat een dikte heeft van 34mm kunnen deze ramen de beste prestaties van PVC -kaders evenaren.

Laktechnologie

Pierret System heeft een eigen lak-unit en kreeg het «Qualicoat» label. Zo kunnen wij niet alleen de kwaliteit van onze producten controleren, maar ook de waaier van beschikbare kleuren uitbreiden.

technologieën

Technologie van de inbraakwerende glaslatten

Dieven weten dat er zelfs geen hamer nodig is om glas in een aluminium kader te breken. Met een forse duw van de schouder ligt het glas er al uit. Maar met het door Pierret System uitgewerkte patent, behoort dit voorgoed tot de verleden tijd.

inbraakwerende glaslatten

Opspantechnologie

De afwerkingskwaliteit van een aluminium hoek is te danken aan de kwaliteit van de klemming. Pierret System hanteert een patent om deze assemblage voor het leven te beveiligen. Acht zeer diepe inkepingen vermijden elk risico op het opengaan van de hoek.

opspantechnologie