wintertuin maatwerk

Aanbouw aan woning

Neem contact met ons op

✓ Productie in eigen atelier
✓ Eigen plaatsingsdienst
✓ Dienst na verkoop

Er bestaan verschillende soorten aanbouw voor aan een woning. Denk daarbij aan de gekende en populaire veranda. Echter zijn er nog andere mogelijkheden voor een aanbouw aan uw huis, zoals een pergola of een orangerie. Bij Baert Gebroeders zijn we gespecialiseerd in al deze soorten. Dus wilt u een luxe aanbouw laten bouwen aan uw huis? Dan rekent u op ons vakmanschap.
Bekijk hier alle gerealiseerde projecten

Wij verzorgen de volledige aanbouw aan uw woning

Bij Baert Gebroeders ontvangt u steeds een luxe aanbouw aan uw huis op maat. We tekenen samen met u een ontwerp uit dat voldoet aan uw wensen. U heeft daarbij een ruime keuze aan stijlen en materialen. Daarbij ontvangt u van ons een totaalpakket: van ontwerp tot prachtig afgewerkte veranda of pergola. Als u kiest voor een luxe aanbouw aan uw huis, wenst u natuurlijk enkel de beste kwaliteit te ontvangen. Om dat te garanderen, vervaardigen wij alle onderdelen voor de aanbouw aan uw woning in ons eigen atelier. We gaan vervolgens nog een stap verder: onze plaatsingsdienst komt ter plaatse om uw aanbouw te plaatsen. U profiteert daarbij van het vakmanschap van onze experts en onze eigen metsers. Omdat we niet werken met onderaannemers, verhogen we de efficiënte en verzekeren we u steeds van de beste kwaliteit. Zo ontvangt u altijd de aanbouw van uw dromen aan uw woning.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in een veranda of andere aanbouw aan uw huis? Bekijk dan op onze site alvast enkele van onze realisaties. Zo krijgt u meteen een idee van de mogelijkheden voor uw aanbouw aan uw woning. Wilt u meteen verdere stappen ondernemen? Neem dan contact met ons op. Tijdens een persoonlijke afspraak nemen we rustig de tijd om al uw wensen te bespreken en een offerte op te stellen. Bel hiervoor naar +32(0)52 22 31 24 of gebruik het contactformulier.

Ook interessant

Achterbouw bijbouwen | Aluminium veranda op maat | Bijbouwen aan bestaande woning

monderne wintertuin maatwerk